Χανιά: Τα έφαγαν όλα τη πρώτη μέρα του Street Food Festival Chania!| φωτο και video

0
1816

Αυτό που συνέβη τη πρώτη μέρα του φεστιβάλ, 4 χρόνια μετά το πρώτο Street Food που πραγματοποιήθηκε στη πόλη, δεν έχει προηγούμενο.

Η προσέλευση ρεκόρ της Παρασκευής, έδειξε ότι ο κόσμος άφησε πίσω του το φόβο των 2 ετών covid και πλέον παίρνει τη ζωή του πίσω, επιλέγει να διασκεδάσει, να χαρεί και να φάει και να πιει με τους φίλους του.

Από τη πρώτη στιγμή που άνοιξαν οι πόρτες ο κόσμος άρχισε να συρρέει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότεροι κατέφθαναν για να γευτούν το απολαυστικό μενού που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές.

Το πρώτο πιάτο περιλάμβανε δύο ξεχωριστούς djs, τον Antoni E και τον Stelio Diakrousi που έπαιζαν μέσα από ένα γιγάντιο Burger Booth, που είναι αναμφίβολα η attraction του φεστιβάλ. Το δεύτερο πιάτο περιλάμβανε τις μουσικές του Γιάννη Χριστιανάκη και της μπάντας του, λίγο πριν παραδώσει τα σκήπτρα στους δύο αγαπημένους chef, Αγγελο Λάντο και Χρήστο Λάππα, που με τη βοήθεια φίλων από το κοινό, δημιούργησαν ευφάνταστες street food γεύσεις, live.

Οι δύο chef, οι διοργανωτές Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη και Ανδρέας Γαρυφαλής και ο αντιδήμαρχος τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης ευχαρίστησαν το κοινό για τη τόσο μαζική προσέλευση και εγκαινίασαν το φεστιβάλ.

Ήταν ώρα για το κυρίως πιάτο! Η σχολή χορού Flashdance σέρβιρε ένα καυτό πρόγραμμα με εντυπωσιακά χορευτικά που έκοβαν την ανάσα και οι Magic Reed έπαιξαν αγαπημένες ξένες rock επιτυχίες. Το επιδόρπιο περιλάμβανε τις απίθανες διασκευές αγαπημένων κομματιών, από τους Marmitas που έκλεισαν με το καλύτερο τρόπο , το πρόγραμμα της πρώτης μέρας.

Οι χιλιάδες φίλοι που έδωσαν το παρόν στην ιστορική για το φεστιβάλ, Παρασκευή, απόλαυσαν ένα πλούσιο μενού με χορταστικές και πεντανόστιμες γεύσεις.

Αυτό όμως ήταν μόνο το ορεκτικό, γιατί έρχεται ένα πεντανόστιμο διήμερο με food games, μουσικές, χορευτικά και πολύ πολύ φαγητό!

Το φεστιβάλ φαγητού συνεχίζεται το Σάββατο 14/5(17.00 – 24.00) και τη Κυριακή 15/5(17.00 – 24.00)

Η είσοδος είναι 5 ευρώ (περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό ή καφέ ή νερό). ΔΩΡΕΑΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών & ΑΜΕΑ και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε
fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter