Χανιά: Συνεχίζεται το πρόγραμμα των κυριακάτικων ξεναγήσεων του Δήμου

0
31

Στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων, “Γνωρίζοντας το Δήμο μας”, που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων, με τη συνεργασία φορέων του τόπου, και σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου, έχει μεγάλη ανταπόκριση, η επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση για το Μοναστήρι της Αγίας Κυριακής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25/11/2018.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του Δ. Χανίων

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην ξενάγηση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στα θρησκευτικά Μνημεία της πόλης με τον αρχαιολόγο, Κωνσταντίνο Ψαράκη.

Η ξενάγηση εντάσσεται στο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων «ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» και υλοποιείται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με φορείς του τόπου.

Η επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση για το Μοναστήρι της Αγίας Κυριακής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25/11/2018. Αναφορικά με τη συγκεκριμένη ξενάγηση σημειώνεται ότι, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί ποιοτικό πρόγραμμα ξενάγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, έως την Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο: 2821-3-41666/65 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]