Χανιά: Συνεχίζεται το μυστήριο με την εξαφάνιση της Ε. Λυτινάκη| φωτο

0
552

Υπόνοιες ότι η εξαφάνιση της 74χρονης Ευαγγελίας Λυτινάκη, έχει σαν αφορμή την αγοραπωλησία του παραθαλάσσιου οικοπέδου της οικογένειας της, προκύπτουν από την έρευνα που πραγματοποίησε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη, η οποία βρέθηκε η ίδια στα Χανιά και μίλησε με το στενό συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας.

Όλα δείχνουν πως η αγνοούμενη γυναίκα ήταν πολύ καλά ενημερωμένη για την αξία του ακινήτου στην Αγία Μαρίνα Χανίων και αντιδρούσε στην πώληση του σε χαμηλότερη τιμή.

Η μία της αδελφή είπε στη δημοσιογράφο πως η αγνοούμενη αδελφή της, συμφώνησε να πουλήσει το μερίδιο της για να βοηθήσει εκείνη και τα παιδιά της να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.

Αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τον μηχανικό που ασχολήθηκε με την υπόθεση του οικοπέδου.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ» ο αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Νέας Κυδωνίας Χανίων και μηχανικός, Σταύρος Φιωτάκης, μίλησε για την μεγάλη εμπορική αξία της περιοχής:

«Όλος ο παραλιακός άξονας της Αγίας Μαρίνας, είναι μια από τις ακριβότερες τουριστικές περιοχές της Κρήτης. Διαθέτει χιλιάδες κλίνες και η αντικειμενική αξία είναι μισή από την εμπορική που ξεπερνά τις δύο χιλιάδες ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Είναι βέβαιο πως η παραθαλάσσια περιουσία της οικογένειας Λυτινάκη έχει μεγάλη αξία. Η εξαφάνιση αυτής της γυναίκας είναι ένα λυπηρό συμβάν και ελπίζω να αποκαλυφθεί τι έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη εστίασε εκεί που εξαφανίστηκε ένα βροχερό απόγευμα την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, η Ευαγγελία Λυτινάκη.

Στο οικοδομικό τετράγωνο του μυστηρίου, στην Αγία Μαρίνα Χανίων.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε στο σπίτι της μιας αδελφής της αγνοούμενης γυναίκας που βρίσκεται ανάμεσα στο δρόμο και την παραλία και διαθέτει κάμερες ασφαλείας περιμετρικά. Η κάμερα που βλέπει στην πλευρά του δρόμου, είναι αυτή που κατέγραψε την Ευαγγελία το μοιραίο απόγευμα.

Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που ακούστηκαν για το που μπορεί να εξαφάνισαν κάποιοι την Ευαγγελία Λυτινάκη, ήταν και το μαντρί με τα ζώα, που διατηρεί η αδελφή της στο βουνό.

Η Αγγελική Νικολούλη πήγε στον τόπο μαζί με την ιδιοκτήτρια. Η ίδια είπε στην δημοσιογράφο ότι μόνη της, καθώς δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τα αδέλφια της, έψαξε για την Ευαγγελία σ’ όλη τη γύρω ερημική περιοχή.

«Η αστυνομία ήρθε εδώ και σκάψανε λάκκους μέσα στις κοπριές και αλλού. Όλα τα σκάψανε, παντού… Δεν υπήρξε κάτι εδώ γύρω που να μου τραβήξει την προσοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα μπορούσε να μπει κάποιος στο χωράφι της, απάντησε:

«Δεν υπήρχε περίπτωση γιατί θα τον έτρωγαν τα σκυλιά μου!».

Ο αδελφός της Ευαγγελίας, ανακοίνωσε στην Αγγελική Νικολούλη πως προσφέρει αμοιβή δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ σε όποιον δώσει μια αξιόπιστη πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της…

Με πληροφορίες από: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter