Χανιά: Συγκροτούνται ανεξάρτητα ψηφοδέλτια σε τοπικές κοινότητες

0
305

Στη συγκρότηση ενός ενιαίου και ανεξάρτητου Ενωτικού Ψηφοδελτίου στην Τοπική Κοινότητα Σούδας, προχώρησαν δημότες της περιοχής. 

Σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Στο πλαίσιο των συναινέσεων που ευνοεί ο νέος εκλογικός νόμος του Κλεισθένη, αναπτύξαμε το προηγούμενο διάστημα στη Σούδα μια δημόσια πρόταση συνεργασίας για την συγκρότηση ενός ενιαίου και ανεξάρτητου ψηφοδελτίου.

Οι αλλεπάλληλες συσκέψεις Δημοτών, μελών του Τοπικού Συμβουλίου Σούδας, νυν και τέως Δημοτικών Συμβούλων, έγιναν με σκοπό την σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και απώτερο στόχο τη συγκρότηση ενός ισχυρού και ακηδεμόνευτου ψηφοδελτίου.

Η πρωτοβουλία μας, απευθύνεται σε όλους τους Υποψηφίους Δημάρχους και επιθυμεί να σεβαστούν την ανεξαρτησία και τον ενωτικό χαρακτήρα του ψηφοδελτίου μας, μην προκρίνοντας την κάθοδο παραταξιακών ψηφοδελτίων στην Κοινότητα Σούδας.

Με αυτή, τη «μικρή μας υπέρβαση», όλοι εμείς που συμμετέχουμε στο μοναδικό και ακηδεμόνευτο ψηφοδέλτιο, δίνουμε την ευκαιρία στους Δημότες της Σούδας, να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στην Τοπική Κοινότητα χωρίς να εγκλωβιστούν σε παραταξιακές σφραγίδες, ιδεολογικές προσεγγίσεις και κυρίως «κομματικούς» συναισθηματισμούς.

Έτσι χωρίς αντιπαλότητες, με γνώμονα την ανάδειξη και εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σούδας, όλοι εμείς θα δώσουμε την δέουσα βαρύτητα για την οικονομική ανάταξη και την ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής μας.

Την παραπάνω προσπάθεια συνυπογράφουμε αρχικά οι κάτωθι :

• Γιαννουλάκης Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικού Σούδας

• Κασαπάκης Χαράλαμπος, Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικού Σούδας

• Κλωθάκης Δημήτριος, Επιχειρηματίας

• Κουκουράκης Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικού Σούδας.