Χανιά: Συγκέντρωση τροφίμων από το Κύτταρο Χαλέπας ενόψει Χριστουγέννων

0
76
φωτο αρχειου

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε την Πέμπτη το ΔΣ του Κυττάρου Χαλέπας προσκαλεί τους Χανιώτες να «αγκαλιάσουν» μία ακόμη δράση του, συγκεντρώνοντας τρόφιμα ενόψει των Χριστουγέννων, για τους συνανθρώπους μας που αυτές τις άγιες, αλλά και δύσκολες μέρες, έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΔΣ του Κυττάρου Χαλέπας

Αγαπητοί συμπολίτες μας ,
εργαζόμενοι επιχειρηματίες, αγρότες, άνεργοι, νεολαία, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων,
το Κύτταρο Χαλέπας απευθύνεται σήμερα σε εσάς που αγκαλιάζετε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας με ιδιαίτερη εκτίμηση, και σας καλούμε για μια έκτακτη συνεισφορά για το παντοπωλείο αλληλεγγύης που συνεχίζουμε και λειτουργούμε από το Δεκέμβριο του 2011 στην πόλη μας. Το παντοπωλείο μας ιδρύθηκε με πρωτοβουλία κάτοικων της συνοικία μας , πρώτο στην περιφέρεια της Κρήτης και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ στην Χαλέπα.

Είναι αλήθεια ότι καθένας συμβάλει με τον τρόπο του και στον περίγυρο του σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη και όχι μόνο σε τρόφιμα.
Είναι αλήθεια ότι υπάρχει πλειάδα φορέων αλληλεγγύης στη πόλη- με ιδιαίτερη συμβολή- στα χρόνια της κρίσης.
Είναι αλήθεια ότι αυτές τις μέρες πληθαίνουν οι ανάγκες συνεισφοράς στους παραπάνω φορείς.

Ο μήνας Δεκέμβρης είναι όμως ένας ιδιαίτερος σημειολογικά μήνας για όλους μας. Ο μήνας που όλοι έχουμε ανάγκη από το κάτι παραπάνω για να δοθεί ένα στίγμα αισιοδοξίας για την νέα χρόνια που έρχεται.

Υπάρχουν λοιπόν συμπολίτες μας που δεν έχουν δυνατότητα για το κάτι παραπάνω…. Υπάρχουν συμπολίτες της διπλανής πόρτας που η αξιοπρέπεια δεν τους επιτρέπει να ζητήσουν από τον γείτονα…. Υπάρχουν συμπολίτες που δεν δικαιολογούν στον εαυτό τους εύκολα τις δύσκολες μέρες που περνούν. Υπάρχουν συμπολίτες που οι επίσημοι αριθμοί δεν τους αγγίζουν για διαφόρους λόγους.

Σε αυτούς το Κύτταρο έχει επτά χρόνια ανοιχτή την πόρτα του και συμβάλει απλόχερα το ελάχιστο που μπορεί. Ο σύλλογος μας όπως προαναφέραμε στηρίζεται αποκλειστικά στην προσφορά πολιτών, κοινωνικών φορέων και επιχειρήσεων.

Παίρνουμε λοιπόν το θάρρος και ζητάμε το κάτι παραπάνω για αυτές τις ημέρες. Μας γνωρίζετε. Στις δράσεις μας αναπνέουμε τον παλμό της κοινωνίας και είμαστε σίγουροι ότι η προσφορά σας θα δώσει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Περιμένουμε την συμβολή σας σε τρόφιμα στο Παντοπωλείο Αλληλεγγύης μας στην Χαλέπα, Γ . Ρωμανού 3 (εγκαταστάσεις ΤΕΙ Κρήτης στην είσοδο από Ευαγγελίστρια αριστερά στο ισόγειο).
Επίσης τα παραλαμβάνουμε από όπου εσείς μας υποδείξετε με δική μας πρωτοβουλία και μεταφορικό μέσο.
Εναλλακτικά με κατάθεση χρημάτων στον λογ. Τράπεζα Αττικής IBAN GR380167670000000085107615 και ένδειξη ΠΟΛΙΤ.ΚΑΙ ΑΘΛΗΤ .ΣΥΛ. ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.30-10.30
ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 17.00-19.00
[email protected](ηλεκτρονικο ταχυδρομείο)
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2821300585(σταθερό) 6942014128(κινητό)

Ευχαριστούμε για τον χρόνο ανάγνωσης που διαθέσατε και ευχόμαστε το 2019 να είναι χρόνος με υγεία δημιουργία και λιγότερες στενοχώριες για όλους μας.