Χανιά: Στη φυλακή 11 από τους 13 συλληφθέντες για το κύκλωμα κοκαΐνης

0
476

Έντεκα από τους δεκατρείς συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα κοκαΐνης, προφυλακίστηκαν τελικά με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Χανίων, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους που ξεκίνησαν παραμονή Πρωτοχρονιάς και ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. 

Δύο συλληφθέντες μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, με περιοριστικούς όρους και με την καταβολή εγγύησης 20.000 και 25.000 ευρώ αντίστοιχα. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η κατηγορία που βαρύνει τους συλληφθέντες, είναι για σύσταση συμμορίας, διακίνηση ναρκωτικών και «ξέπλυμα» χρήματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη περισσότερα άτομα, που δεν έχουν ακόμη συλληφθεί. 

Συγκεκριμένα 37 άτομα φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα με κακουργηματικές πράξεις, ενώ η λίστα με εκείνους που φέρονται να εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις φτάνει ή και ξεπερνά τους 140!

Η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.:

Προσήχθησαν, στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, δεκατρία άτομα τα οποία είχαν συλληφθεί για υπόθεση που αφορά διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη) στα Χανιά, σχετικό το Δελτίο Τύπου της 29.12.2018.

Συγκεκριμένα, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Χανίων, έντεκα άτομα ηλικίας από 21 έως και 66 ετών κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ δύο άτομα ηλικίας 47 και 44 ετών αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους.