Χανιά: Στη… φάκα ο «ποντικός» που «τρύπωνε» σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις

0
121

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Χανίων συνέλαβαν την Πέμπτη έναν 27χρονο αλλοδαπό που κατά το χρονικό διάστημα από 23.08.2018 έως 29.08.2018, διέπραξε πέντε κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (30.08.2018) στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πέντε (5) υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις, σε περιοχές του Δήμου Χανίων.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 27χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 23.08.2018 έως και την 29.08.2018, διέπραξε πέντε (5) κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Χανίων.