Χανιά: Σε εξέλιξη το έργο της ΔΕΥΑΧ | Κλειστή η Π.Ε.Ο | φώτο

0
191

Συνεχίζονται οι εργασίες της ΔΕΥΑΧ στην περιοχή της Π.Ε.Ο Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος περίπου της Χρυσής Ακτής. Οι εργασίες είχαν αρχίσει την περασμένη Τρίτη ωστόσο το γεγονός ότι έχει κλείσει ο δρόμος και από τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας από τον κόμβο δηλαδή του Κλαδισού μέχρι την οδό Μαλαθύρου (προς Αγίους Αποστόλους) έχει προκαλέσει προβληματισμό στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή (Δείτε εδώ).

Το συγκεκριμένο έργο αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα. 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΧ η διακοπή κυκλοφορίας θα διαρκέσει δύο μήνες και εντάσσεται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «ΔΙΚΤΥΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ», ωστόσο με βάση τις διαβεβαιώσεις που έδωσαν από κοινού τόσο ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, όσο και η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Χρυσούλα Χατζηδάκη την περασμένη Τρίτη όταν και βρέθηκαν στο σημείο των εργασιών και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και κατοίκους, το έργο θα ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα. 

 

 

Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από Χανιά προς Κίσσαμο και αντίθετα , από την οδό Λ. Καζαντζάκη και όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στον ακόλουθο χάρτη.