Χανιά: Σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές, μίλησε ο Γιώργος Καμίνης| φωτο και video

0
111

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μεϊμάρογλου και Γιάννης Δάλμας, ήταν οι ομιλητές στην εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ στο ιστορικό καφέ «Κήπος», το βράδυ της Κυριακής.

Στη διάρκεια της ομιλίας τους, οι τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές τόνισαν ότι οι επικείμενες ευρωεκλογές αποτελούν μια πολύ σημαντική εκλογική διαδικασία τόσο για την Ελλάδα όσο και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υποστήριξαν παράλληλα την ανάγκη στήριξης του ΚΙΝΑΛ τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν, ασκώντας, ταυτόχρονα, δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι την περίοδο του πρώτου μνημονίου οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «σήκωσαν στις πλάτες τους τη χώρα», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και στους βουλευτές Χανίων εκείνης της περιόδου.

Ο κ. Καμίνης εξήρε τη στάση των δημάρχων Χανίων, Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου, Τάσου Βάμβουκα, Βασίλη Λαμπρινού και Αντώνη Ζερβού στο μεταναστευτικό, επισημαίνοντας ότι βγήκαν μπροστά χωρίς να φοβηθούν το πολιτικό κόστος.