Χανιά: «Κάτσε κάτω μικρέ…» Απίστευτοι διάλογοι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου| video

0
463

Ακόμη μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σημαδεύτηκε από έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά, τους Δημοτικούς Συμβούλους Χρυσούλα Χατζηδάκη και Μανώλη Κεμεσίδη καθώς και το Δήμαρχο Χανίων

Την αρχή έκανε η κα Χατζηδάκη, η οποία έκανε αναφορά στον κ. Άρη, με τον οποίο στην συνέχεια είχε λεκτική αντιπαράθεση, για να περάσει στην αντεπίθεση ο κ. Μανώλης Κεμεσίδης, ο ο οποίος κατηγόρησε την κα Χατζηδάκη ότι… «μία θεσούλα ήθελε και την πήρε».

Ήταν το «σπίρτο» που άναψε το «φιτίλι» της αντιπαράθεσης, καθώς η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Δαμιανάκη, πέρασε στην αντεπίθεση αναφέροντας ότι «η διαδρομή καθενός είναι γνωστή και ο κ. Κεμεσίδης αλλάζει κάθε φορά παρατάξεις για να μπορεί να είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Στην αντιπαράθεση των δύο παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευτύχης Δαμιανάκης, ζητώντας με έντονο ύφος από τον κ. Κεμεσίδη να ανακαλέσει όσα είπε περί της «θεσούλας», απειλώντας ότι θα διακόψει τη συνεδρίαση.

Θέση πήρε και ο Δήμαρχος Χανίων, στηρίζοντας την κα Χατζηδάκη, κάνοντας λόγο για «αισχρή πολιτική επίθεση», «άθλιες πολιτικές συμπεριφορές» και «πολιτική αναξιοπιστία του κ. Κεμεσίδη».

Οι αναφορές του Δημάρχου στο πρόσωπό του, εξόργισαν τον κ. Κεμεσίδη και στην κυριολεξία ακολούθησε η… έκρηξη!

«Λυπάμαι για σένα» είπε απευθυνόμενος στον κ. Σημανδηράκη, ο οποίος του απάντησε: «Μου είναι αδιάφορο κ. Κεμεσίδη γιατί λυπάστε. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η πολιτική αξιοπιστία σας είναι στο μηδέν και συνεπώς η βαρύτητα των λόγων σας είναι επίσης στο μηδέν».

Ο Μανώλης Κεμεσίδης απάντησε: «Κάτσε κάτω μικρέ που έχεις καβαλήσει το καλάμι. Κάτσε κάτω, θα μιλάς όμορφα…».

Ο Ευτύχης Δαμιανάκης, παρενέβη και απευθυνόμενος στον Μανώλη Κεμεσίδη, είπε: «Ακούστε λογικές. Τορπιλίζετε τη συνεδρίαση κ. Κεμεσίδη. Απευθύνεστε στον Δήμαρχο το έχετε καταλάβει… Τι είναι αυτά…”

Δείτε το video μετά το 3:08′:00»

Η αντιπαράθεση τελείωσε όταν το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περιβολίων κ. Πέτρος Μιχαηλίδης, ο οποίος κατηγόρησε τους Δημοτικούς Συμβούλους, ότι αναλώνονται συνεχώς σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, την ίδια στιγμή που δείχνουν αδιαφορία για τα προβλήματα των περιαστικών Δήμων.