Χανιά: «Αδειάζει» το ΣΥΡΙΖΑ και ο Σταμάτης Σγουράκης

0
156

Μετά το Γιάννη Μαλανδράκη, που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ότι δεν δέχεται καμία κομματική στήριξη, ανακοίνωση εξέδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Σταμάτης Σγουράκης, με την οποία δηλώνει ότι δεν δέχεται καμία κομματική στήριξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους συνδυασμούς που υποστηρίζει ανά την Ελλάδα, περιλαμβάνει και τη δική μας αυτοδιοικητική κίνηση. Η ανακοίνωση αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα εν αγνοία μας, χωρίς προηγουμένως να έχουμε ερωτηθεί.

Θέλουμε για μια ακόμη φορά να ξεκαθαρίσουμε, όπως είχαμε αναφέρει και τον περασμένο Ιανουάριο μετά από αντίστοιχο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή»: Εμείς πιστεύουμε σε μια ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαστε μια πολυσυλλεκτική συμμαχία πολιτών χωρίς δεσμεύσεις, από όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου, με αγάπη για τον τόπο μας και πίστη στις δυνατότητές του.

Η αυτοδιοικητική κίνηση «Αποκόρωνας Ενότητα, Ελπίδα και Προοπτική» δεν είχε ποτέ σχέση με κομματικούς μηχανισμούς, δεν ζητήσαμε ποτέ στήριξη από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα. Η μόνη στήριξη που επιδιώκουμε είναι από τους πολίτες του Αποκόρωνα.