Χανιά: Προσωρινή μεταστέγαση για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Κισσάμου

0
61

Μετά την πραγματοποίηση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα 4 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Χανιά και αφορούσε τη λειτουργία των ΓΕΛ Κισσάμου και ΕΠΑΛ Κισσάμου, αποφασίστηκε η προσωρινή μεταστέγαση τους για το μεν ΓΕΛ στους χώρους του 2ου Γυμνασίου Κισσάμου, για το δε ΕΠΑΛ στους χώρους του 1ου Γυμνασίου Κισσάμου.

Για το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αποφασίστηκε η απογευματινή τους λειτουργία έως την εξεύρεση μόνιμης λύσης για την επαναφορά τους σε πρωινό ωράριο. Παράλληλα, για το ΕΠΑΛ Κισσάμου και τη διδασκαλία των εργαστηριακών μαθημάτων θα χρησιμοποιούνται οι εργαστηριακοί χώροι του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Ως εκ τούτου από αύριο 5-12-2019  προβλέπεται κανονική λειτουργία όλων των σχολείων. Στο απογευματινό ωράριο προβλέπεται έναρξη 14.00 και λήξη 19.40

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στέλιος Ζερβάκης, οι αντιδήμαρχοι Κισάμου Θεόφιλος Χριστουλάκης και Γιώργος Χαχλάκης, οι Διευθυντές του ΓΕΛ Κισάμου και του ΕΠΑΛ Κισάμου, εκπαιδευτικοί, μαθητές καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων Κισάμου.