Εκδήλωση για τις Γιορτές Ρόκκας 2018, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου το βράδυ, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.
Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται:
Οι Γιορτές Ρόκκας 2018 είναι έτοιμες να σας καλωσορίσουν!
Πρόκειται για γιορτές των τεχνών, για μια συνάντηση κοινωνίας και πολιτισμού στην ενδοχώρα των Χανίων της Κρήτης, όπου ανανεώνουν το ραντεβού τους κάθε χρόνο τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, προσελκύοντας επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με κύριους διοργανωτές τους φιλόξενους κατοίκους των όμορφων χωριών Ρόκκας και Κεράς.
Μετά από 5 χρόνια ενεργής παρουσίας και ζωτικής προσφοράς, αποτελούν πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην πολιτιστική φυσιογνωμία της περιοχής. Φέτος, οι Γιορτές συνεχίζονται, ακόμα πιο ανανεωμένες.
Σας περιμένουμε σε μια ανοιχτή συνάντηση που θα ανοίξει την αυλαία για μια νέα εμπειρία.
Ελάτε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, στο Κ.Α.Μ., στις 20.00, για να συναντηθούμε, να μοιραστούμε ιδέες και απόψεις, να συζητήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα από κοντά.
Σας περιμένουμε!