Χανιά: Προφυλακιστέος ο 48χρονος Νορβηγός | Τι είπε για το έγκλημα

0
161

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα ο 48χρονος Νορβηγός, μετά την δίωρη περίπου απολογία του, για τη δολοφονία της 54χρονης συντρόφου του στα Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νορβηγός κατά την διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε  ξανά πως δεν θυμάται πως έγινε το τραγικό περιστατικό. Όπως ισχυρίστηκε είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα  αλκοόλ. Όταν ξύπνησε είδε δίπλα του νεκρή την 54χρονη σύντροφό του. 

Ο  ίδιος δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη από τους συγγενείς του θύματος. 

Βγαίνοντας από τα Δικαστήρια ο 48χρονος δέχθηκε τα φραστικά πυρά του κουνιάδου της 55χρονης, ο οποίος τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Νορβηγός οδηγήθηκε στο Κέντρο Κράτησης Χανίων. 

Υπενθυμίζεται πως ο 48χρονος είχε συλληφθεί στις 19 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα μετά από έρευνες οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και της Ομάδας Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, τον βρήκαν και τον συνέλαβαν στην περιοχή των Λινοπεραμμάτων, όπου και κρυβόταν, έχοντας διαφύγει με το αυτοκίνητο της δολοφονημένης γυναίκας (Δείτε εδώ).