Χανιά: Ποιος έκανε κατάληψη στη θέση του Γ. Φραγκάκη στα έδρανα του Δ.Σ| Δεν είχε που να καθίσει ο Δημοτικός σύμβουλος(φωτο)

0
337

Και ξαφνικά χωρίς θέση στα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Γρηγόρη Αρχοντάκη, κ. Γιάννης Φραγκάκης.

Έκπληκτος ο κ. Φραγκάκης διαπίστωσε ότι τη θέση του, στα έδρανα της παράταξής του, την είχε καταλάβει ο κ. Σεραφείμ Ρίζος.

Αιτία, ήταν το γεγονός ότι στη θέση που κάθεται ο κ. Ρίζος, το μικρόφωνο είναι εδώ και καιρό χαλασμένο και ο Δημοτικός Σύμβουλος επέλεξε αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί στο Προεδρείο, για το γεγονός ότι το μικρόφωνο δεν έχει ακόμη φτιαχτεί.

Έτσι μια και η συζήτηση είχε αφιερωθεί σε ένα μεγάλος μέρος της συνεδρίασης, σε μία κατάληψη(βλ. Ρόζα Νέρα), ο κ. Ρίζος επέλεξε να προχωρήσει και αυτός σε μία κατάληψη… θέσης στα Δημοτικά έδρανα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Μόνο που τη “νύφη” την πλήρωσε, χωρίς να φταίει, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Φραγκάκης, ο οποίος δεν είχε που να καθίσει. 

Στην αρχή επέλεξε να καθίσει εκτός εδράνων σε μία καρέκλα, ανάμεσα στους δημοσιογράφους και δίπλα στον κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη.

Στη συνέχεια και όταν παρά τις διαμαρτυρίες του προς το προεδρείο και τις εκλήσεις του κ. Δαμιανάκη προς τον κ. Ρίζο να επιστρέψει στη θέση του και να απελευθερώσει την θέση του κ. Φραγκάκη, ο τελευταίος παρέμενε αμετακίνητος, ο κ. Φραγκάκης, αποφάσισε να πάει και να καθίσει για λίγη ώρα στα έδρανα των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του κ. Παπαδογιάννη, δίπλα σε ένα άλλο Φραγκάκη, το Μανώλη Φραγκάκη.