Χανιά: Περιμένοντας τους Κινέζους τουρίστες – Σημαντική εκδήλωση στο ΕΒΕΧ (φώτο & video)

0
99

Άνοιγμα στην Κινεζική τουριστική αγορά επιδιώκει να κάνει το Εμπορικοβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Μια κίνηση που θα μπορούσε να αποκομίσει σημαντικά οικονομικά οφέλη για το Νομό Χανίων.

Οι προοπτικές μιας τέτοιας κίνησης θα βρεθούν στο επίκεντρο της ημερίδας με θέμα «Ο δρόμος της προσέγγισης του τουριστικού κύματος από την Κίνα» που θα πραγματοποιηθεί αύριο , Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στις 17:30, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων από τον «Welcome Chinese» το φορέα που πιστοποιεί επιχειρήσεις και οργανισμούς, για την υποδοχή Κινέζων τουριστών.

Δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη χαρακτήρισε την προσέγγιση της τουριστικής αγοράς της Κίνας ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Αντώνης Ροκάκης. «Η Κίνα είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία και Πολιτισμό, με μεγάλη ανάπτυξη στην Βιομηχανία και η οικονομία της είναι ασυναγώνιστη. Όπως και ο υπερπληθυσμός της που την έχει μετατρέψει σε υπερδύναμη. Από την άλλη πλευρά είναι τα Χανιά που αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι του πλανήτη. Που διακρίνεται για την απαράμιλλη ομορφιά του, το φιλόξενο πνεύμα μας, τις απίστευτες παραλίες μας, τα αξιοθέατα και τον Πολιτισμό μας που είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα στην Παγκόσμια Ιστορία. Το να συμβάλλει κανείς στην διασύνδεση των δυο αυτών περιοχών δεν είναι κάτι το εύκολο, δεν είναι όμως και ακατόρθωτο».

 

Publiée par Kriti24 sur Mardi 12 février 2019

 

Ο Ηλίας Παπαγεωργίου υπεύθυνος του προγράμματος στην Ελλάδα «Welcome Chinese» αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και τις προοπτικές του. «Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γίνεται από την Ακαδημία τουρισμού της Κίνας και έχει να κάνει με την ανάδειξη προορισμών σε ολόκληρο τον πλανήτη οι οποίοι είναι φιλικοί προς τους Κινέζους».

Publiée par Kriti24 sur Mardi 12 février 2019

 

Την ημερίδα διοργανώνει το ΕΒΕΧ, ενώ το «παρών» στην εκδήλωση, θα δώσει, μεταξύ άλλων, η πρέσβειρα της Κίνας στην Ελλάδα.

term_id; ?>