Χανιά: Παραδίδει στον επόμενο ο Απ. Βουλγαράκης. Δε συμμετέχει τελικά στο ψηφοδέλτιο του Αρναουτάκη (video)

0
330

Το «πλήρωμα του χρόνου» έφτασε και για τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη.

Μετά από εννιά χρόνια στο τιμόνι της Αντιπεριφέρειας ο κ. Βουλγαράκης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα εγκαταλείψει οριστικά το κτήριο της πλατείας Διοκαστηρίων, παραδίδοντας την… καρέκλα στον αντικαταστάτη του, που θα προκύψει από τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η απάντηση για το εάν θα συνεχίσει η όχι να πορεύεται μαζί με τον Σταύρο Αρναουτάκη, ο κ. Βουλγαράκης, δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στο κέντρο Αναδρομές στο Ηράκλειο, όπου ο Περιφερειάρχης παρουσίασε το συνδυασμό του και στις τέσσερις εκλογικές περιφέρειες της Κρήτης.

Από το συνδυασμό της εκλογικής περιφέρειας των Χανίων, απουσίαζε το όνομα του νυν Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολου Βουλγαράκη, κάτι που δεν προξένησε πάντως κάποια έκπληξη στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ». 

Μένει τώρα να δούμε εάν ο κ. Βουλγαράκης αποσυρθεί και εντελώς από τα κοινά ή εάν θα τον δούμε να διεκδικεί και πάλι την ψήφο των Χανιωτών από κάποια άλλη θέση, καθώς έχει ακουστεί ότι είναι πιθανό να τον δούμε υποψήφιο βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. 

Μέχρι πάντως να παραδώσει ο κ. Βουλγαράκης θα συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.