Χανιά: Οι σημερινές εκδηλώσεις του Δήμου-Που θα γιορτάσουν οι Χανιώτες τα κούλουμα

0
438

Στο Αλσος των Αγίων Αποστόλων θα γιορτάσουν και φέτος οι Χανιώτες τα κούλουμα, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα η κεντρική εκδήλωση του Δήμου Χανίων.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για σήμερα και την Καθαρά Δευτέρα

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, ώρα: 13.00: “Το Μεγάλο Κυνήγι του Θησαυρού 2018”. Το παιχνίδι – θεσμός της Αποκριάς θα πραγματοποιηθεί και φέτος και οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει! Για να λάβετε μέρος στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της Αποκριάς,χρειάζεται να φτιάξετε την ομάδα σας, η οποία μπορεί να αποτελείται από όσα άτομα θέλετε, να ορίσετε έναν αρχηγό της ομάδας, ο οποίος θα είναι πάνω από 18 ετών, να έχετε μεταφορικό μέσο (ποδήλατο, μηχανάκι, αυτοκίνητο ή και τα τρία) και να δηλώσετε συμμετοχή. Διοργάνωση: Δήμος Χανίων – Super F.M.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, ώρα: 17.00, Κλειστό Γυμναστήριο παλιάς Ηλεκτρικής: “Μega Carnival Show”. Μπαλονοκατασκευές, ξυλοπόδαροι, μάγοι, κλόουν, μουσική και άλλα αποκριάτικα δρώμενα θα παρασύρουν τους μικρούς μας φίλους σε μια ξέφρενη αποκριάτικη γιορτή. Διοργάνωση: Δήμος Χανίων.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, ώρα: 17.00, πλατεία Σούδας: “Τελετή λήξης Χανιώτικου Καρναβαλιού“. Τελετή λήξης καρναβαλικών εκδηλώσεων, βόλτα με το τρενάκι, καύση Βασιλιά Καρνάβαλου, αποχαιρετισμός με πυροτεχνήματα. Διοργάνωση: Δήμος Χανίων.

Καθαρή Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, ώρα: 11.00: “Κούλουμα στο άλσος των Αγίων Αποστόλων”. Γιορτάζουμε τα κούλουμα με τον Μάνο Μαλαξιανάκη, παραδοσιακά κεράσματα, αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών και κατασκευή χαρταετών από τους Προσκόπους Χανίων. Χορεύει η παραδοσιακή ομάδα του Dance Fit Joy Studio.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter