Χανιά: Οι εγγραφές στις Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας, Π.ΕΠΑ.Σ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, Δ.ΥΠ.Α συνεχίζονται

0
16

Αν είστε νέος/α ηλικίας 18 ετών και άνω, κάτοχος Απολυτηρίου Γυμνασίου ή άλλου ισότιμου ή ανώτερου τίτλου σπουδών, με καλή γνώση ξένης γλώσσας (αγγλικά ή γαλλικά ή γερμανικά) κι ενδιαφέρεστε να κάνετε καριέρα στον κλάδο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, σας δίδεται η ευκαιρία να το πράξετε άμεσα και δωρεάν μέσα από τις Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας, Π.ΕΠΑ.Σ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, Δ.ΥΠ.Α (Πρώην ΟΑΕΔ).

Οι προσφερόμενες ειδικότητες στην Πειραματική Επαγγελματική Σχολή Ηρακλείου Κρήτης είναι:

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ
Η συνεργασία της Δ.ΥΠ.Α. με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), σας εγγυάται την τοποθέτησή σας σε θέσεις Μαθητείας, σε διακεκριμένες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου και συγκεκριμένα σε ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων με αποδοχές και πλήρη ασφάλιση, ενισχύοντας συγχρόνως την προοπτική της επαγγελματικής σας αποκατάστασης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Σχετικά σας γνωρίζουμε ότι για τους φοιτώντες στις Π.ΕΠΑΣ οι οποίοι διαμένουν εκτός της πόλης που λειτουργεί η Π.ΕΠΑΣ και πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια παρέχεται επίδομα στέγασης και φοίτησης. Για αναλυτικές πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή που σας ενδιαφέρει.
Η φοίτηση στις Π.ΕΠΑΣ διαρκεί 2 έτη και διακρίνεται σε 2 εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής εκπαίδευσης (Νοέμβριος- Απρίλιος) και 2 εξάμηνα αμειβόμενης μαθητείας (Μάιος – Οκτώβριος).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2810-250215 (Π.ΕΠΑΣ Ηρακλείου Κρήτης)

Οι εγγραφές υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά. Για να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-peiramatike-epaggelmatike-skhole-tou-oaed

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter