Χανιά: Ο Μ. Χριστοδουλάκης έκοψε την πίτα του ΚΙΝΑΛ με το βλέμμα στην πολιτική συνδιάσκεψη | Φωτο

0
187

Ομιλία στο Ιστορικό Καφέ Κήπος στα Χανιά πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στα Χανιά. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε ότι “στα μέσα Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική συνδιάσκεψη του κόμματος στην Αθήνα. “Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να επαναπροσδιορίσουμε όλα τα ιδεολογικά και ταυτολογικά δεδομένα που απασχολούν τον κόσμο της παράταξης. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ανοίγουμε το διάλογο με τα μέλη μας, ανοίγουμε το διάλογο με τη βάση μας και την κοινωνία και στέλνουμε ένα μήνυμα ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι ξανά εδώ για να μπορέσει ανασυγκροτημένο με νέο πολιτικό περιεχόμενο, να βάλει προτεραιότητες, να δώσει ολιστικές απαντήσεις και να θέσει πολιτικά προγράμματα”

Παράλληλα ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε ότι θα γίνουν 12 περιφερειακές διασκέψεις, εκτός Αττικής με την Κρήτη να έχει τη δική της διαδικασία ιδεολογικό και πολιτικού προσδιορισμού ενόψει της συνδιάσκεψης. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Χριστοδουλάκη:

Ο κ. Χριστοδουλάκης μετά την ομιλία του έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ν.Ε. του κόμματος στα Χανιά. 

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων κ Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Τάσος Βάμβουκας, ο Πρόεδρος του ΤΔΚ/ΟΕΕ κ. Παντελής Πετσετάκης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιώργος Τζανσκάκης, η πρώην Νομάρχης κ. Αλέκα Μαρκογιαννάκη, κ. α.