Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (21/06/2026) στο Φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου, όταν 60χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε νεκρός ενώ εκτελούσε εργασίες στην περιοχή.
Ο άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δύσβατο σημείο του φαραγγιού, με τις αρχές να κινητοποιούνται άμεσα για επιχείρηση ανάσυρσης.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τη συμμετοχή τεσσάρων οχημάτων και κλιμακίου της ΕΜΟΔΕ. Οι διασώστες κατάφεραν να μεταφέρουν τον 60χρονο στην έξοδο του φαραγγιού, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.
Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διευκρινιστούν από τη νεκροψία–νεκροτομή που έχει διαταχθεί.
















