Χανιά: Να κλείσουν τα καταστήματα τους για 2 ώρες προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος για την Πέμπτη

0
199

Προαιρετικό δίωρο κλείσιμο των καταστημάτων τους την Πέμπτη προτείνει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων με αφορμή την Πανελλαδική απεργία. 

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες η ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57, κυρίως νέους, συνανθρώπους μας. Η απαίτηση για απονομή ευθυνών και για την άμεση λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων προκειμένου να καταστούν απολύτως ασφαλείς οι μετακινήσεις, ώστε να μη θρηνήσουμε ποτέ ξανά θύματα, είναι πάνδημη και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται, τις τελευταίες ημέρες, απεργίες και συγκεντρώσεις, με πολύ μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας.Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν ανακοινώσει νέα πανελλαδική απεργία, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, με βάση και την απόφαση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης για συμμετοχή του εμπορικού κόσμου του νησιού στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν τοπικοί φορείς για την τραγωδία των Τεμπών, προτείνει δίωρο (10:00-12:00) κλείσιμο των καταστημάτων τη συγκεκριμένη μέρα. Θα είναι μία κίνηση συμβολισμού ,σεβασμού αλλά και ουσίας και όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να συμμετέχουν».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter