Χανιά: Μήνυμα αισιοδοξίας σε… πείσμα των καιρών| Άνοιξε νέο κατάστημα η Οικογένεια Λαμπάκη (φωτο)

0
1640

Ενα νέο κατάστημα σε πείσμα των δύσκολων καιρών που βιώνουν οι πολίτες και οι επαγγελματίες, λόγω των συνεπειών του κορωνοϊού, η Οικογένεια Λαμπάκη, άνοιξε ένα ακόμη κατάστημα στα Χανιά, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, ότι μπορούμε  να τα καταφέρουμε και στα δύσκολα.

Το νέο κατάστημα, βρίσκεται στην οδό Κισσάμου 89, απέναντι από το SYNKA.

Ο ιδιοκτήτς της επιχείρησης  «ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» κ. Βαγγέλης Λαμπάκης έγραψε χαρακτηριστικά:

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που βιώνουμε και στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, καλωσορίσαμε αυτή την εβδομάδα το νέο μας κατάστημα, επί της οδού Κισσάμου 89, έναντι SYNKA.

Ο αγιασμός έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, από τον π. Αμφιλόχιο σε πολύ στενό επαγγελματικό κύκλο, τηρώντας όλους τους κανόνες προφύλαξης για το προσωπικό και την διεύθυνση.

Όπως και τα άλλα καταστήματα μας, έτσι και αυτό διαθέτει όλη την τεράστια ποικιλία σε χειροποίητα καλιτσούνια και λοιπά προϊόντα ζύμης, καθώς και άλλα επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, με την εγγύηση της ποιότητας της οικογένειας Λαμπάκη.

Καθημερινά από τις 7.00 το πρωϊ, μπορείτε να απολαύσετε φρεσκοψημένα προϊόντα, συνοδεία ενός υψηλής ποιότητας καφέ IPANEMA espresso Speciality.

Κοντά σας και με ένα τηλεφώνημα στα:

2821057185 Παπαναστασίου 176
2821042200 Αποκορώνου 109
2821099369 Κισσάμου 89