Χανιά: Μία γιορτή στη μνήμη του Σταμάτη…

0
195

Μια εκδήλωση – γιορτή στη μνήμη του Σταμάτη Ζολινδάκη, μέλος του συγκροτήματος «Τριώνυμο», που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαϊου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, με τίτλο «Ένα χυμό μπύρας στον μπασίστα», αγαπημένη φράση του εκλιπόντος, θα διατεθούν στον ΕΛΕΠΑΠ.

Δείτε την ανακοίνωση για την εκδήλωση:

«Ενα χυμό μπύρας στον μπασιστα.»

Αυτήν την ατάκα του Σταμάτη που χρησιμοποιούσε σε κάθε live, θα έχει τίτλο η εκδήλωση για να τον τιμήσουμε.

Είναι συγκινητικό το μέγεθος του πλήθους των φίλων και συνεργατών που επικοινώνησαν μαζί μας και επιθυμούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο και να συμμετάσχουν στην δημιουργία αυτής της εκδήλωσης, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν στον ΕΛΕΠΑΠ.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Rock Sugar στις 4 Μαΐου ημέρα Σάββατο. Πλίθος καλλιτεχνών και φίλων, αφιλοκερδώς, θα συνοδεύσουν το Τριώνυμο και τους Πληνθέτες, τις μεγάλες αγάπες του φίλου μας σε ενα πρόγραμμα με τραγούδια δικά του και τραγούδια που λάτρεψε.

Θα είναι μια γιορτή. Όχι μνημόσυνο. Όχι θρήνος. Μια γιορτή που ο ίδιος επιθυμούσε να γίνει. Να γιορτάσουμε την ζωή του και να μοιραστούμε την αγάπη του για την μουσική, να διασκεδάσουμε με τα καμώματα του, να πιούμε στην μνήμη του και «να είμαστε καλά, για να γινόμαστε χάλια» όπως ο ίδιος εύστοχα το έθετε…