Χανιά : Μέσα στη νύχτα έφτιαξαν πρόχειρο δρόμο στον ποταμό Κερίτη!

0
1214

Πριν λίγες μέρες,έλεγαν ότι σε ένα μήνα, θα μπει η τρίτη στρατιωτική γέφυρα στην τοποθεσία Μέσα Βλάτος στον Κερίτη. Αυτό αποφασίστηκε σε κοινή σύσκεψη μηχανικών του στρατού και της Αντιπεριφέρειας Χανίων. 

Κάποιοι κάτοικοι όμως της ευρύτερης περιοχής του Αλικιανού είχαν άλλη γνώμη. Δε μπορούσαν να περιμένουν ένα μήνα. Τι έκαναν; Προχώρησαν μόνοι τους και έφτιαξαν ένα πρόχειρο δρόμο στο ποτάμι, στο σημείο που έχει καταρρεύσει η γέφυρα! 

Η δουλειά προφανώς έγινε τη νύχτα. Ο  πρόχειρος δρόμος δημιουργήθηκε για να μπορούν να περνούν από τη μία πλευρά στην άλλη. 

Δείτε το βίντεο:

Οι κάτοικοι σχεδόν ένα μήνα μετά την πτώση της γέφυρας, εξέφραζαν συνεχώς την αγωνία τους στις αρχές, υπογραμμίζοντας ότι δε μπορούν καθημερινά να κάνουν για λίγα μέτρα, μία παράκαμψη χιλιομέτρων, ενώ αντιμετώπιζαν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και οι επιχειρηματίες της περιοχής. 

Ο δρόμος φτιάχτηκε λίγα μέτρα πριν το σημείο της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη και όπως ήταν αναμενόμενο δόθηκε άμεσα στην κυκλοφορία, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. 

 

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter