Χανιά: Μεγάλη συμμετοχή στο «Νεοχωρίτικο Αντάμωμα 2026» | φωτο

Χανιά: Μεγάλη συμμετοχή στο «Νεοχωρίτικο Αντάμωμα 2026» | φωτο

Με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης το «Νεοχωρίτικο Αντάμωμα 2026» στον χώρο του ΚΑΠΗ Νέας Χώρας, δίπλα στη θάλασσα, με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Χώρας.

Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη της θερινής περιόδου και αποτέλεσε ευκαιρία συνάντησης και διαλόγου μεταξύ κατοίκων, φορέων και τοπικών αρχών.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων, κληρικοί των ενοριών της περιοχής και μέλη συλλόγων της Νέας Χώρας.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος ανακοίνωσε την προώθηση σημαντικών παρεμβάσεων για τη συνοικία. Μεταξύ αυτών, η υλοποίηση νέου αγωγού για την αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος, η ανακατασκευή της οδού Σελίνου και η ελεύθερη απόδοση της παραλίας μπροστά από το ΚΑΠΗ στους κατοίκους.

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και τον αντιδήμαρχο Μανώλη Κοτσιφάκη για τη συμβολή τους στη διοργάνωση, τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων «Γιάννης Αγιασμενάκης» για τη συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος, καθώς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο της βραδιάς λειτούργησε και η έκθεση φωτογραφίας «Η Νέα Χώρα του Χθες», προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)