Χανιά: Με κουκλοθέατρο συνεχίζονται οι εορταστικές δράσεις του Δ. Πλατανιά

0
140

Στα πλαίσια των εορταστικών δράσεων που διοργανώνει με δωρεάν είσοδο ο Δήμος Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε  παράσταση  με  μεγάλη παρουσία μικρών και μεγάλων,  στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη , με τον ταχυδακτυλουργό Magic Chris.

 Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα  19:00μ.μ.,  με την παιδική παράσταση  με κούκλες  για το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων , με τίτλο “ Το Κρυστάλλινο Κλειδί των Χριστουγέννων” στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλατανιά.

Η παιδική παράσταση  με κούκλες  για το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων , με τίτλο “ Το Κρυστάλλινο Κλειδί των Χριστουγέννων”  θα δοθεί  ώρα 19:00μ.μ.,  την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, στην Τ.Κ. Φουρνέ ( Παλιό Δημοτικό Σχολείο) και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στην Τ.Κ. Σπηλιάς ( στο Πολιτιστικό Κέντρο).

Επίσης την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00μ.μ., σας προσκαλούμε  σε ένα Μουσικό Ταξίδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο με του Συνωδηπόρους, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ταυρωνίτη.

Στόχος και φέτος είναι οι εκδηλώσεις αυτές,  να σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και να δημιουργήσουν αισθήματα χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης τις άγιες αυτές ημέρες.

Η Είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter