Χανιά: Λακκούβες «παγίδες» για τους πεζούς στα πεζοδρόμια της πόλης(φώτο)

0
123

Επικίνδυνες παγίδες, που κυριολεκτικά στέλνουν ανθρώπους στο Νοσοκομείο, αποτελούν οι λακκούβες, που «ξεφυτρώνουν» σαν… μανιτάρια, στα πεζοδρόμια της πόλης των Χανίων. 

Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα, δημοσιοποιεί σήμερα το kriti24.gr.

Στο πεζοδρόμιο της οδού Υψηλαντών, υπάρχει μία σχάρα, στο κέντρο της οποίας υπήρχε ένα δέντρο. Το δέντρο δεν υπάρχει πλέον και στη θέση του υπάρχει τώρα, ένα κενό, στο οποίο όποιος πέσει μέσα κινδυνεύει να πάει στο Νοσοκομείο, με σοβαρό πρόβλημα στο πόδι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας.  

Εν τω μεταξύ ούτε μια, ούτε δυο αλλά 20 ολόκληρες μέρες βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ακτής Μιαούλη στο Κουμ Καπί,  μια επικίνδυνη λακκούβα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Kriti24.gr. 

Αρχικά το Λιμενικό Ταμείο είχε τοποθετήσει μια προειδοποιητική πινακίδα προκειμένου να ειδοποιούνται οι περαστικοί, ωστόσο αντί να διορθωθεί η λακκούβα και να καλυφθεί, τελικά υπάλληλοι του λιμενικού ταμείου πήραν την πινακίδα χωρίς να γίνει η παραμικρή παρέμβαση. 

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες μέσα στην λακκούβα έπεσε ένα άτομο με το αναπηρικό αμαξίδιο του, γεγονός που αν μη τι άλλο αποδεικνύει πως είναι απαραίτητο να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθεί πιθανός τραυματισμός κάποιου πολίτη.