Χανιά: Κάλεσμα για την γενική συνέλευση του σωματείου διανομέων

0
8

Κάλεσμα για την γενική συνέλευση του σωματείου διανομέων Χανίων την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. 

Ειδικότερα:

Απευθυνόμαστε σε εσάς, τους καθημερινούς αγωνιστές των χανιώτικων δρόμων και σας ζητάμε να μας στηρίξετε στην προσπάθεια που κάνουμε για να φτιάξουμε ένα σωματείο ισχυρό και αντάξιο των κόπων και των θυσιών που έχουμε κάνει στους δρόμους, προκειμένου να στηρίξουμε την οικογένειά μας και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας αξιοπρεπώς όπως τους αξίζει.

Πιστεύουμε ότι παρά τις προσπάθειες της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του σωματείου μας να δείξει έργο, κινήθηκε σε λάθος μονοπάτια (κομματικά), με αποτέλεσμα να μην πετύχει το αυτονόητο, δηλαδή τη συσπείρωση των διανομέων του νομού μας τα 3 χρόνια ζωής που έχει το σωματείο μας.

Για ποιον άραγε υπάρχει το σωματείο μας; Τι σκοπούς εξυπηρετεί; Γιατί δεν έχει καταφέρει στα τόσα χρόνια να δημιουργήσει ένα ταμείο αξιοπρεπές, να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του, και να στηρίξει στην δύσκολη στιγμή κάθε συνάδελφο που περνά μια δοκιμασία και κάθε φορά να γυρνάνε σαν τους επαίτες συνάδελφοι να βοηθούν συνάδελφους;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Τόσοι διανομείς στον νομό μας και μια χούφτα άνθρωποι οι οποίοι αναφέρονται σαν πλειοψηφία του σωματείου μας και καλούν σε διάφορες κινητοποιήσεις χωρίς καν να μας ενημερώσουν, χωρίς καν συμμετοχή.

Όλα αυτά τώρα πρέπει να τελειώσουν.

Συναδέλφισσες-οι είμαστε ένας ευαίσθητος κλάδος που χρειάζεται στήριξη.

Οι ανεξάρτητοι διανομείς με την βοήθεια του Εργατικού Κέντρου Χανίων και της Ομοσπονδίας μας, εγγυώνται ότι θα φτιάξουν ένα σωματείο που θα μας αξίζει, και σαν ομπρέλα θα καλύπτει όλους τους διανομείς όταν και όποτε το χρειάζονται.

Στόχοι μας είναι:

1.Να δημιουργήσουμε ένα σωματείο ισχυρό και ενεργό χωρίς διχασμούς και τσακωμούς με όλους τους διανομείς αχρωμάτιστο και ακομμάτιστο.

2.Nα δημιουργήσουμε ταμείο αλληλεγγύης οργανώνοντας 3 οικονομικές δράσεις τον χρόνο.

3.Δημιουργία πρόσθετης ασφάλειας σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

4.Nα κάνουμε επιμορφωτικά επιδοτούμενα σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας (οδήγησης), ώστε να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας πάνω στο επάγγελμά μας.

5.Να διεκδικήσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, την πάταξη της ανασφάλιστης εργασίας και την αυθαιρεσία της εργοδοσίας.

6.Για συλλογικές συμβάσεις, για αξιοπρεπείς μισθούς σύμφωνα με τις πραγματικές μας ανάγκες, την ένταξή μας στα βαρέα και ανθυγιεινά γιατί καθημερινά παλεύουμε με τα ατυχήματα στους δρόμους του νομού μας.

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, να μας δείξετε εμπιστοσύνη και εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον κάθε συνάδελφο διανομέα που ιδρώνει και παίζει καθημερινά με τη ζωή του για να φέρει ένα κομμάτι ψωμί στο σπίτι του.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ (ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 68) ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για να μεγαλώσει η φωνή μας και να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας, όπως μας αξίζει.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter