Χανιά: Η ομίχλη και η έλλειψη διαγράμμισης καθιστούν επικίνδυνο το δρόμο Φλώρια- Βουκολιές

0
128

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν καθημερινά, όσοι οδηγοί κινούνται κυρίως τις βραδινές ώρες, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ταυρωνίτης- Παλαιόχωρα, στο τμήμα από τα Φλώρια, μέχρι τις Βουκολιές.

Σύμφωνα με πολίτες, που έχουν από πρώτο χέρι γνώση του προβλήματος, η έλλειψη της κίτρινης διαγράμμισης, η οποία έχει σχεδόν σβήσει σε συνδυασμό με την ομίχλη που επικρατεί στην περιοχή, σχεδόν σε καθημερινή βάση, καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνη την οδήγηση και μεγιστοποιούν τις πιθανότητες για την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος. 

Η ανάγκη για νέα διαγράμμιση του δρόμου, με φρέσκια μπογιά είναι επιτακτική, χωρίς όμως αυτό να έχει γίνει μέχρι σήμερα, αν και το πρόβλημα είναι γνωστό στις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας, στις οποίες κατά καιρούς έχουν απευθυνθεί οι πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες για να γίνει η διαγράμμιση θα πρέπει να προκηρυχθεί εργολαβία, η οποία πάντως καθυστερεί ενώ σχεδόν έχει περάσει ο χειμώνας. 

Μήπως θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης, όσο και οι αρμόδιοι της Περιφέρειας και να επιταχύνουν τις διαδικασίες, πριν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα; 

Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter