Χανιά: Η δύναμη της οργάνωσης και του συνδυασμού των ιδεών και η νέα γενιά

0
18

Γράφει ο Γιώργος Πατεράκης*

Η παρουσία μου στην πρόσφατη εκδήλωση της ΟΕΒΕΝΧ σε συνεργασία με τη ΔΥΠΑ και το ΕΠΑΣ Χανίων που έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Χανίων ήταν μια εμπειρία που με έκανε να πιστέψω ακόμη περισσότερο στην αξία της κοινωνικής συμβολής και συμμετοχής.
Εκεί, ανακάλυψα τη δύναμη της οργάνωσης και του συνδυασμού ιδεών για το καλύτερο μέλλον της νέας γενιάς και της κοινωνίας μας.

Στην εκδήλωση, ακούσαμε από διάφορους ομιλητές που παρουσίασαν λύσεις και προτάσεις για τα κύρια ζητήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, όπως η οικονομική ανάκαμψη, η κατάρτιση, ο επαγγελματικός προσανατολισμός και η εκπαίδευση. Η ΔΥΠΑ δείχνει να έχει στόχους και προτάσεις που μπορούν να συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Συμμετέχοντας σε αυτήν την εκδήλωση, αντλώντας πληροφορίες και ανταλλάσσοντας απόψεις με άλλους παρευρισκόμενους, κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους μας να δύνανται να εξελιχθούν, να εργαστούν σε περιβάλλοντα υγιή, ανταποδοτικά και ασφαλή.

* Ο κ. Γιώργος Πατεράκης είναι επιχειρηματίας, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Χανίων, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter