Χανιά: Hyperion City Hotel | Το νέο 4αστερο στολίδι στο Κουμ Καπί άνοιξε τις πύλες του (φώτο)

0
1163

Άνοιξε στην περιοχή του Κουμ Καπί, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 75, το νέο 4άστερο ξενοδοχείο Hyperion City Hotel.

Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι, που ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία στις προσφερόμενες υπηρεσίες στους πελάτες του, ενώ ταυτόχρονα έχει κατασκευαστεί με υλικά που σέβονται απόλυτα το περιβάλλον.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πισίνα του ξενοδοχείου δεν χλωριώνεται με χημικά προϊόντα, αλλά με υλικό που παράγεται από φίλτρα τιτανίου -μέσα στο ξενοδοχείο- ενώ όλο το κτήριο χρησιμοποιεί τεχνολογικές λύσεις που το καθιστούν άκρως φιλικό προς το περιβάλλον (φωτοβολταϊκά πάνελ, συστήματα ψύξης – θέρμανσης, ηλιακούς, θερμοπρόσοψη στο σύνολό του, κ.λπ.).

Το Hyperion City Hotel διαθέτει 32 δωμάτια και σουίτες, ενώ στις προσφερόμενες υπηρεσίες στους πελάτες περιλαμβάνονται γυμναστήριο, σπα, εσωτερική πισίνα σταθερής κολύμβησης, εξωτερική πισίνα, εστιατόριο, μπαρ, κ.λπ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει και αίθουσα συνεδριάσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, ολιγομελή σεμινάρια, μικρά συνέδρια, κ.λπ.

Τα πλέον εντυπωσιακά δωμάτια του ξενοδοχείου είναι οι δύο θεματικές σουίτες, στον 6ο όροφο, με τη μία να έχει θέα τα Λευκά Όρη και την πόλη των Χανίων και την άλλη το Κουμ Καπί και το απέραντο γαλάζιο.