Χανιά: Γιορτάστηκε η επέτειος για την Εθνική Αντίσταση στα Παλαιά Ρούματα

0
55

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου γιορτάστηκε στα Παλαιά Ρούματα η καθιερωμένη επέτειος για την Εθνική Αντίσταση, «τα μηνύματα της είναι επίκαιρα ακόμα και στις μέρες μας», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε τη Δευτέρα ο διοργανωτής Δήμος. 

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου

Η καθιερωμένη επέτειος για την Εθνική Αντίσταση , εορτάστηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στα Παλαιά Ρούματα, που διοργανώθηκε από το Δήμο Πλατανιά σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Παλαιών Ρουμάτων και Τοπικούς Φορείς.

Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο εκπαιδευτικός και πρώην Γ.Γ.Εμπορίου κ.Αντώνιος Παπαδεράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο “ Αντιφασιστικό μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης” κάνοντας πολλές αναφορές σε συγκεκριμένα γεγονότα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Μαλανδράκης Γιάννης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, «…είναι πολύ σημαντικό οι νεώτερες γενιές να μαθαίνουν για την εποποιία της Εθνικής Αντίστασης , που τα μηνύματα της είναι επίκαιρα ακόμα και στις μέρες μας..».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. Γεώργιος Καλαϊτζάκης, κ.Ιωάννης Μαλακωνάκης, κ. Δασκαλάκης Νικος, ο πρώην Δήμαρχος Βουκολίων κ. Νικόλαος Μπομπολάκης, Πρόεδροι & εκπρόσωποι των Τ.Κ., καθώς και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.