Τα 39α γενέθλια του γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας, στα γραφεία του στο κέντρο των Χανίων, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.
Πολλοί ήταν οι συγγενείς και οι φίλοι του που προσήλθαν στο νέο του πολιτικό γραφείο για να του ευχηθούν, ενόψει και των προσεχών βουλευτικών εκλογών.
Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο θείος του και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στην Περιφέρεια Κρήτης, στελέχη του και φίλοι του κόμματος της ΝΔ.
Στη δήλωσή του ο κ. Μαρκογιαννάκης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “τώρα ξεκινά ένας δύσκολος αγώνας που ξεκινάει. Είναι τιμή μου και χαρά μου που ήρθαν σήμερα εδώ τόσα άτομα για να μου ευχηθούν”.