Χανιά: Εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι

0
175

Άνθρωποι που καθημερινά μοχθούν για το μεροκάματο, που όμως παραμένουν με αξίες και ιδανικά βρήκαν πορτοφόλι με χρήματα και ένα τσαντάκι με έγγραφα και τα παρέδωσαν, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο λόγος για 4 εργαζομένους στην καθαριότητα της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά. 

Οι  εργαζόμενοι στην επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, σε δύο διαφορετικές ημέρες βρήκαν το πορτοφόλι και το τσαντάκι που είχαν χάσει κάποιοι συμπολίτες μας και τα παρέδωσαν στην αστυνομία.

Η ανακοίνωση της ΔΕΔΙΣΑ: 

Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους εργαζόμενους Πήχα Θεόδωρο, Λαγογιάννη Στυλιανό, Μαραγκουδάκη Ευστράτιο και Μαλαδάκη Νικόλαο για τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία που έδειξαν όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους παρέδωσαν στην αστυνομία ένα πορτοφόλι και ένα τσαντάκι με έγγραφα.

Αισθανόμαστε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τους εργαζόμενους μας οι οποίοι αδιαμφισβήτητα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Κάθε παρόμοια πράξη ξεχωρίζει ηθικά και συντελεί στην ενίσχυση του κύρους της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter