Χανιά: Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σε δικηγόρο στα δικαστήρια

0
232

Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής γνωστός Χανιώτης δικηγόρος από άγνωστο στην πλατεία Δικαστηρίων. 

Στον χώρο βρίσκονταν αρκετοί πολίτες οι οποίοι έντρομοι είδαν ξαφνικά ένα άγνωστο άντρα να επιτίθεται στον δικηγόρο και να τον τραυματίζει στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο. 

Ευτυχώς το τραύμα δεν ήταν σοβαρό, ωστόσο ο δικηγόρος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Χανίων Χρήστος Πραματευτάκης μιλώντας στο kriti24.gr καταδίκασε την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του δικηγόρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων., που έγινε το πρωί στα Δικαστήρια των Χανίων. 

“Όπως συνομιλούσε με κάποιον, ξαφνικά δέχθηκε επίθεση γρήγορα από έναν άνδρα περίπου 50 ετών, εύσωμο ο οποίος φορούσε μάσκα και κράνος. Πλησίασε τον δικηγόρο με γοργά βήματα λέγοντας του”, δεν σου είπα ότι θα σε βρω όπου και να είσαι;Και τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό και εξαφανίστηκε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πραματευτάκης. 

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων σημείωσε εμφανώς προβληματισμένος πως “δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοιες ενέργειες. Οι δικηγόροι πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού και εκτίμησης. Θα πρέπει να εξετάσουμε περαιτέρω το θέμα της ασφάλειας στους χώρους των δικαστηρίων”. 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter