Χανιά: Επείγουσα διακομιδή 47χρονου από παραλία στα Σφακιά

Χανιά: Επείγουσα διακομιδή 47χρονου από παραλία στα Σφακιά

Άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Αγίας Ρουμέλης για τη μεταφορά ενός 47χρονου τουρίστα από την Ιταλία, ο οποίος έχρηζε άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Ο άνδρας βρισκόταν σε παραλία μεταξύ Αγίου Παύλου και Αγίας Ρουμέλης, όταν κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του. Μετά την ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής Χώρας Σφακίων, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ταχύπλοο έσπευσαν στο σημείο και τον μετέφεραν με ασφάλεια στη Χώρα Σφακίων.

Στο λιμάνι ανέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 47χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για την παροχή των απαραίτητων ιατρικών φροντίδων.

Στην ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρεται:

«Τις μεσημβρινές ώρες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Χώρας Σφακίων ότι ένας 47χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Ιταλίας) ο οποίος βρισκόταν σε παραλία μεταξύ Αγίου Παύλου και Αγίας Ρούμελης, έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης. Στο σημείο μετέβησαν ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ (ΠΛΣ) και το ταχύπλοο σκάφος «ΣΤΕΛΛΑ» Τ.Χ. 1176. Ο άνδρας παρελήφθη από το «ΣΤΕΛΛΑ» και μετεπιβιβάστηκε στο ΠΛΣ. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σφακίων, για παροχή ιατρικής περίθαλψης»

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)