Χανιά: Ένταση στον Αλικιανό για τον αυτοσχέδιο δρόμο που έφτιαξαν στον Κερίτη (φώτο & video)

0
1094

Οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής κοινότητας Μουσούρων συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης στον Αλικιανό μετά το κάλεσμα από τις καμπάνες της εκκλησίας. 

Οι κάτοικοι εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους στο ενδεχόμενο επέμβασης του Εισαγγελέα για την υπόθεση του πρόχειρου αυτοσχέδιου δρόμου που έφτιαξαν στις εκβολές του ποταμού Κερίτη. 

Η πληροφορία είχε δοθεί ήδη από το Σάββατο με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολου Βουλγαράκη, ο οποίος είχε κάνει λόγο «Για ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο», με αφορμή τη δημιουργία του πρόχειρου δρόμου στο σημείο όπου έχει καταρρεύσει η γέφυρα στον ποταμό Κερίτη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, μάλιστα είχε εμφανιστεί έξαλλος με την συγκεκριμένη ενέργεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτό θα το βρει ο Εισαγγελέας». 

Όπως είχε τόνισει ο κ. Βουλγαράκης την ευθύνη για το θέμα έχει αποκλειστικά η τεχνική υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Χανίων, η οποία και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Αλικιανού προχώρησαν μόνοι τους και έφτιαξαν μέσα στην νύχτα ένα πρόχειρο δρόμο στο ποτάμι, στο σημείο που έχει καταρρεύσει η γέφυρα!

 

Publiée par Δημήτρης Κυριακάκης sur Mardi 26 mars 2019

 

Η κατάσταση άρχισε να εκτονώνεται λίγο μετά τις 12:39 το μεσημέρι, οπότε και άρχισαν να αποχωρούν κάποιοι από τους συγκεντρωμενους. 

Συγκέντρωση κατοικων

Publiée par Δημήτρης Κυριακάκης sur Mardi 26 mars 2019

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter