Χανιά: Έκθεση ζωγραφικής για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

0
35

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, στις 22 Μαρτίου, το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑΧ και ΔΕΥΑΒΑ και ο Δήμος Χανίων διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με τίτλο ” ΝΕΑΡΟΝ ΥΔΩΡ” για την ευαισθητοποίηση των παιδιών αλλά και των πολιτών γενικότερα, σχετικά με το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό, το νερό.

Τα παιδιά καλούνται, με τη συνδρομή των εκπαιδευτικών, να δημιουργήσουν έργα ζωγραφικής με θέμα το νερό, τα οποία μπορούν να φέρουν στο Δημαρχείο Χανίων έως τις 30 Απριλίου.

Δυστυχώς, ο φετινός εορτασμός της πολύ σημαντικής για τον πλανήτη μας ημέρας, συμβαίνει την ίδια στιγμή που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος που προωθεί περαιτέρω την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Στη συγκυρία αυτή, αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο η σημασία της παροχής επαρκούς και κατάλληλου ποιοτικά πόσιμου νερού, το οποίο να είναι διαθέσιμο σε όλους, μέσω της ορθής διαχείρισής του.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην έκθεση που θα εκτεθεί αρχικά στο ισόγειο του Δημαρχείου Χανίων, ενώ στη συνέχεια σε χώρο της ΔΕΥΑΧ και ΔΕΥΑ Βορείου Άξονα.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑ των ΟΤΑ Νομού Χανίων

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter