Χανιά: Εκπτώσεις μέχρι τις 15 Μαρτίου-Προαιρετικά ανοικτά σήμερα τα καταστήματα

0
178

Προαιρετικά ανοικτά θα είναι σήμερα Κυριακή τα καταστήματα στα Χανιά, καθώς είναι σε ισχύ το 15θημερο των ενδιάμεσων, εκπτώσεων, σύμφωνα με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη.

Ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι “το άνοιγμα των καταστημάτων είναι προαιρετικό αλλά σαν Εμπορικός σύλλογος Χανίων δεν το προτείνουμε…”.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ενημερώνει τα μέλη του και τους καταναλωτές ότι σύμφωνα με το Νόμο 4446/2016 και με αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθησαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη για το έτος 2019, θα πραγματοποιηθούν από 1 – 15 Μαρτίου 2019 και 1 – 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Έτσι συνεπάγεται πρακτικά ότι και στα Χανιά οι εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Είναι πολύ σημαντικό να είναι ενήμερο το Χανιώτικο καταναλωτικό κοινό καθότι οι εκπτώσεις σε αυτήν την περίοδο θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και θεωρούμε πως είναι μια πραγματική ευκαιρία να αναθερμανθεί η αγορά μετά τις τελευταίες κακοκαιρίες και από την άλλη οι καταναλωτές να βρουν είδη σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Όσο αναφορά την Κυριακή 3-3-19 το άνοιγμα των καταστημάτων είναι προαιρετικό αλλά σαν Εμπορικός σύλλογος Χανίων δεν το προτείνουμε καθότι μετά από στατιστικά στοιχεία που συλλέξαμε δεν υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον για τα καταστήματα.

Καλούμε για άλλη μια φορά τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και να εκμεταλλευτούν την 15 ήμερη παράταση των εκπτώσεων που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter