Χανιά: Εκπαιδευτικό σεμινάριο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας

0
68

Σακχαρώδης διαβήτης: Από την θεωρητική γνώση στην κλινική εφαρμογή των σύγχρονων κατευθυντήριων Οδηγιών» είναι το θέμα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας που θα διεξαχθεί 4-5 Νοεμβρίου 2022 στο ΚΑΜ (Μεγάλο Αρσενάλι) στα Χανιά.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων με δωρεάν συμμετοχή και θα γίνει προς τιμήν της αείμνηστης Χαρούλας Μυλωνάκη, σημαντικού στελέχους της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, ιδρύτριας και για δεκαετίες Υπεύθυνης του Διαβητολογικού Ιατρείου στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων. Οι εργασίες του σεμιναρίου θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία αλλά και με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Κατά την διάρκεια των διήμερων εργασιών του, διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές Παθολογίας, Ιατροί Παθολόγοι – Διαβητολόγοι θα μιλήσουν για τον Σακχαρώδη Διαβήτη που εξακολουθεί να παραμένει παγκόσμια επιδημία.

Στόχος του σεμιναρίου ο συγκερασμός των νεότερων επιστημονικών δεδομένων αναφορικά με τη διαχείριση και αντιμετώπιση ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη – προδιαβήτη με την καθημερινή κλινική πρακτική και με τη φιλοδοξία τα άτομα με διαβήτη να γίνονται δέκτες της βέλτιστης αγωγής ενώ τα άτομα με προδιαβήτη να τυγχάνουν των ενδεδειγμένων μέτρων για την πρόληψη της ασθένειας.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter