Χανιά: Έκοψε την πίτα της η Δημοτική Ομάδα του Τάσου Βάμβουκα| φωτο

0
188

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το απόγευμα της Κυριακής, η Δημοτική παράταξη “Δήμος Ενεργών Πολιτών”, στο ξενοδοχείο Σαμαριά, στα Χανιά.

 Για την εκδήλωση ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας έγραψε, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Ασφυκτικά γεμάτη η φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Σαμαριά με του φίλους της Δημοτικής παράταξης “Δήμος Ενεργών Πολιτών”, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας!
Ζεστή η ατμόσφαιρα μεταξύ των φίλων, πολλές οι ευχές.
Διάχυτη η διάθεση στήριξης του έργου της παράταξης, που συνεχίζει από άλλη θέση να συμβάλλει στην πρόοδο του δήμου και του τόπου μας.
Τρείς οι τυχεροί φίλοι που κέρδισαν φλουρί.
Καλή χρονιά σε όλους μας!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης:

Με μεγάλη συμμετοχή και σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση
κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών και φίλων της Δημοτικής παράταξης
“Δήμος Ενεργών Πολιτών”, στον χώρο του ξενοδοχείου ¨Σαμαριά¨.

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Τάσος Βάμβουκας αφού ευχήθηκε και ευχαρίστησε για
την μεγάλη συμμετοχή, ανέφερε ότι: «Η παράταξη που ιδρύθηκε το 2010 και διοίκησε
τον δήμο την προηγούμενη 5ετία παρουσίασε σε δύσκολες συνθήκες ένα πολύ σημαντικό έργο στον Δήμο Χανίων. Δεν σχεδίασε με τρόπο εφήμερο αλλά με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και αυτό γίνεται όλο και πιο κατανοητό από τους πολίτες που θα το βλέπουν να εξελίσσεται και τα επόμενα χρόνια. Η παράταξη με την στήριξη των συμβούλων, των μελών και των φίλων της, συνεχίζει με αίσθημα ευθύνης από άλλη θέση, να συμβάλλει στην πρόοδο του Δήμου και του τόπου μας».