Χανιά: Εγκαινιάστηκαν οι επτά νέες παιδικές χαρές στο Ακρωτήρι (φώτο)

0
92

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 19 Αυγούστου, το απόγευμα τα εγκαίνια των 7 νέων παιδικών χαρών της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου, πρωτοβουλία που είχε αναβληθεί, λόγω του πένθους για την απώλεια του Μανώλη Σκουλάκη.

Η εκδήλωση του Δήμου Χανίων που έλαβε χώρα στον Παζινό Ακρωτηρίου έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν με την ψυχή τους στην πλήρως ανακαινισμένη παιδική χαρά, παρόντων του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, των Αντιδημάρχων Χανίων Ελευθερίας Αλιφιεράκη και Κυριάκου Καζάκου και του Δημοτικού Συμβούλου Ακρωτηρίου Γιάννη Κουτράκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων έκοψε, μαζί με τα παιδιά, την κορδέλα που επισημοποίησε τη δημιουργία των 7 νέων παιδικών χαρών του Δήμου Χανίων στη Δ.Ε. Ακρωτηρίου και συγκεκριμένα στις περιοχές Παζινός, Άγιος Ονούφριος, Κορακιές, Αρώνι, Χωραφάκια, Μουζουράς και Καθιανά.

 

Στις δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας επεσήμανε:

“Με μεγάλη χαρά παραδώσαμε τις 7 νέες παιδικές χαρές στη ΔΕ Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων. Αυτό συνέβη με αποκλειστική πρωτοβουλία των Δημοτικών Συμβούλων μας, της κυρίας Ελευθερίας Αλιφιεράκη και των κυρίων Γιάννη Κουτράκη και Κυριάκου Καζάκου τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν, η οποία αναβαθμίζει την ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου και δημιουργεί πηγές ψυχαγωγίας, διασκέδασης και κοινωνικοποίησης για τα παιδιά μας. Εργαστήκαμε με μεθοδικότητα από την αρχή της θητείας μας για να δημιουργηθούν αυτές οι παιδικές χαρές, όπως και πολλές άλλες, σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων. Μάλιστα, ο σωστός σχεδιασμός των παιδικών χαρών αποτυπώνεται στα ευτυχισμένα πρόσωπα των παιδιών που στη σημερινή εκδήλωση αξιοποίησαν όλα τα όργανα που είναι ασφαλή και πιστοποιημένα”.