Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” η παρουσίαση του βιβλίου «Ελληνική κουζίνα με άρωμα Κρήτης», που φέρει την υπογραφή της Ελευθερίας Αλιφιεράκη.
Ένα βιβλίο, στο οποίο ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει γευστικούς «θησαυρούς», με έντονο άρωμα Κρήτης, από το αστείρευτο «σεντούκι» της ελληνικής κουζίνας.
Για το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίλητος, μίλησαν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργακάκης και ο Operation Executive Chef, Γιώργος Μακρής.
Στην ομιλία της η Ελευθερία Αλιφιεράκη, αναφέρθηκε στο μεγάλο πάθος της για τη μαγειρική, αλλά και στο πως εμπνεύστηκε το βιβλίο.
Την εκδήλωση συντόνισε η Εύα Μάντακα, ενώ την οργάνωση της εκδήλωσης είχε το βιβλιοπωλείο Βιβλιοεμπορική.