Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θερίσου Ευάγγελος Χναράς, ο οποίος είχε υπηρετήσει στον πρώην Δήμο Θερίσου για δύο συνεχόμενες τετραετίες.
Ο Ευάγγελος Χναράς εξελέγη για πρώτη φορά δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 1998, με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Η Ενότητα», συγκεντρώνοντας ποσοστό 78,80%. Επανεξελέγη στις εκλογές του 2002, συνεχίζοντας την παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στα κοινά της περιοχής των Χανίων.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 16:00.
Η τοπική κοινότητα Περιβολίων αποφάσισε να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και, αντί στεφάνου, να προσφέρει χρηματικό ποσό στο ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη». Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την ονοματοδοσία δρόμου ή πλατείας προς τιμήν του, ως αναγνώριση της προσφοράς και της μνήμης του.















