Χανιά: Διαβεβαίωση και από τη Β. Βαγιωνάκη για λύση στο πρόβλημα του ΕΠΑΛ Πλατανιά

0
76

Την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου γιόρτασαν το βράδυ της Παρασκευής στα Εργαστήρια στον Ταυρωνίτη, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγιωνάκη Βάλια.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της έγινε ξενάγηση σε όλα τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ Πλατανιά, καθώς και ενημέρωση για το έργο του σχολείου, ενώ είχε συνάντηση με το μαθητικό συμβούλιο για το σοβαρό πρόβλημα που αφορά την μη έγκριση των ολιγομελών τμημάτων του σχολείου .

Η Κ.Βαγιωνάκη ενημέρωσε για την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Παιδείας κ. <Κώστα Γαβρόγλου και την διαβεβαίωση ότι θα λύση το θέμα. Διαβεβαίωση που είχε πάρει και πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Παιδείας στη Βουλή.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του μαθητικού συμβουλίου τόνισαν ότι υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος και ζήτησαν την άμεση παρέμβαση της Κ.Βαγιωνάκη να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.

«Περιμένουμε την άμεση ανταπόκριση όλων που υποσχέθηκαν στην άμεση λύση στο δίκαιο αίτημα που είναι η επιστροφή των 40 μαθητών /τριών στο σχολείο μας διαφορετικά και με την ευκαιρία του εορτασμού του Πολυτεχνείου δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα μας μέχρι την επίλυση του προβλήματος», δήλωσαν χαρακτηριστικά.