Χανιά: Διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Πατελάρι – Γαβρανού – Κουφός

0
258

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών βελτίωσης στην επαρχιακή οδό Πατελάρι – Γαβρανού – Κουφό. 

Ειδικότερα: 

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων ανακοινώνεται ότι προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες για την βελτίωση της επαρχιακής οδού Πατελάρι – Γαβρανού – Κουφός κρίνεται απαραίτητη η διακοπή κυκλοφορίας στον αναφερόμενο δρόμο για το χρονικό διάστημα 14/03 έως και 30/03 από 8:00 πμ έως 16:00 μμ, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Για το λόγο αυτό, η διέλευση των οχημάτων από Πλατανιά προς Κουφό – Αλικιανό θα γίνεται από την επαρχιακή οδό Γεράνι – Λουτράκι – Ψαθόγιαννος – Μπαμπιόλος – Κουφό – Αλικιανό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, λόγω των εργασιών αποκατάστασης που πραγματοποιούνται από εκτεταμένη κατολίσθηση και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο επαρχιακό δίκτυο, θα ισχύσει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο Πατελάρι – Γαβρανός – Κουφός.

Συγκεκριμένα, από σήμερα (14.03.2019) έως και το Σάββατο (30.03.2019) κατά τις ώρες 08:00 έως 16:00, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται από τους πλησιέστερους επαρχιακούς δρόμους – κόμβους Γεράνι – Λουτράκι – Ψαθόγιαννος – Μπαμπιόλος –Κουφός – Αλικιανός. 

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.