Χανιά: Χωρίς αποτέλεσμα η σύσκεψη του ΚΙΝΑΛ για τον υποψήφιο που θα στηρίξει στο Δήμο Χανίων

0
256

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Επιμελητήριο Χανίων ευρεία σύσκεψη των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής , παρουσία του μέλους της Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Χρήστου Πολυζωγόπουλου.

Θέμα της σημερινής σύσκεψης ήταν η στήριξη του “εκλεκτού” υποψηφίου για την ηγεσία του Δήμου Χανίων από το ΚΙΝΑΛ, την οποία, πέραν του δημάρχου Τάσου Βάμβουκα, διεκδικούν ο κ. Ευτύχης Δαμιανάκης, ο κ. Μανώλης Κεμεσίδης, ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης  και η κα Νάνσυ Αγγελάκη.

Όπως είπε ο κ. Πολυζωγόπουλος, η συνάντηση αυτή αποτελεί ένα πλαίσιο διαλόγου, προκειμένου να συνεδριάσει κατόπιν το νομαρχιακό όργανο του Κινήματος και η τελική απόφαση να παρθεί κεντρικά από την Αθήνα, εκτός και αν οι τέσσερις αποφασίσουν να συνταχθούν με τον ένα.

“Έχουμε μία σύσκεψη με τα στελέχη που προβλέπεται να συμμετέχουν και να συζητήσουμε για να καταλήξουμε αν μπορούμε σε ενιαίο σχήμα καθόδου για τις δημοτικές εκλογές στα Χανιά, το Δήμο Χανίων και βεβαίως ποιός ή ποιά θα τεθεί επικεφαλής του σχήματος. Γνωρίζετε ότι έχουμε πολύ καλά στελέχη, που είναι λογικό να έχουν και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, όμως ένας ή μία θα τεθεί επικεφαλής, άρα πρέπει να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να συνεργαστούν και από κοινού να δώσουν τη μάχη για το Δήμο των Χανίωνμαζί με τη μάχη για την Περιφέρεια και για τις βουλευτικές εκλογές, διότι χρονικά ή συμπίπτουν ή σχεδόν συμπίπτουν” τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Πολυζωγόπουλος 

Ωστόσο, οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν από τα κεντρικά του κινήματος της Κεντροαριστεράς, στην Αθήνα, εκτός όπως δήλωσε το μέλος της Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κινήματος, αν οι τέσσερις αποφασίσουν να συνταχθούν με τον έναν, που θα τεθεί επικεφαλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση ήταν κεκλεισμένων των θυρών για τα ΜΜΕ, αφού επετράπη μόνο η λήψη φωτογραφιών.