Χανιά: Aπονομή Τιμητικού Τίτλου “TUM Ambassador” στον Ομ. Καθ. Μ. Παπαγεωργίου

0
41

Ο Ομότιμος Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Μάρκος Παπαγεωργίου έλαβε, έπειτα από πρόταση του Professor Klaus Bogenberger, τον τιμητικό τίτλο του "TUM Ambassador" από το Technical University of Munich (TUM) σε αναγνώριση της πρόσφατης ερευνητικής του συνεργασίας που «συνέβαλε στην διεθνή φήμη του πανεπιστημίου».

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, ο Ομ. Καθ. Μάρκος Παπαγεωργίου παρέλαβε τον τίτλο από τον Πρόεδρο του Τechnical University of Munich, κ. Τhomas F. Hofmann, στη σκηνή του Isarphilharmonie, μπροστά από σχεδόν 2,000 επισκέπτες της καλοκαιρινής συναυλίας .

Επιπλέον, η απονομή του τίτλου του "TUM Ambassador" πλαισιώθηκε από ένα επιστημονικό σεμινάριο στο Vorhoelzer Forum την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022. Στην ανακοίνωσή του με τίτλο "A new traffic paradigm in the era of connected and automated vehicles", ο Ομ. Καθ. Μάρκος Παπαγεωργίου παρουσίασε το εύρος των τρεχόντων ερευνητικών ενδιαφερόντων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος "TUM Ambassador" είναι ένας τιμητικός τίτλος που απονέμεται σε επιλεγμένους κορυφαίους ερευνητές, διεθνούς βεληνεκούς, που έχουν υπηρετήσει και έχουν συμβάλλει με την εξειδίκευση, την εμπειρία και το επιστημονικό έργο τους στο Τechnical University of Munich. Ο Ομ. Καθ. Μάρκος Παπαγεωργίου έχει λάβει Δίπλωμα και Διδακτορικό Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Τechnical University of Munich το 1976 και 1981 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter