Χανιά: Από Λιθουανία και Πολωνία οι πρώτες πτήσεις | Σύσκεψη στο αεροδρόμιο με το Νίκο Χαρδαλιά | φώτο

0
566

Με δύο πτήσεις από Λιθουανία και Πολωνία την 1η Ιουλίου, εγκαινιάζεται η νέα τουριστική περίοδος στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων.

Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο αεροδρόμιο των Χανίων, με την παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η επιλογή όσων θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ στο αεροδρόμιο Χανίων. Παράλληλη αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και το πως ακριβώς θα γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες. 

Στη σύσκεψη μεταξύ άλλων συμμετείχαν η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Τάσος Κουρουπάκης,, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης κ. Δημοσθένης Μπουντουράκης και ο αστυνομικός Διευθυντής Χανίων κ. Γιώργος Λυμπινάκης.

Από την πλευρά της Fraport Greece συμμετείχαν ο κ. Ηλίας Μαραγκάκης Διευθυντής Λειτουργιών της εταιρίας και ο Γενικός Διευθυντής του Αεροδρομίου Χανίων κ. Τάσος Τηνιακός. 

Ο κ. Ηλίας Μαραγκάκης Διευθυντής Λειτουργιών, μετά τη σύσκεψη ανέφερε ότι στο αεροδρόμιο ακολουθούνται πιστά όλα τα πρωτόκολλα που υπάρχουν. Όπως σημείωσε: “Η συνεργασία μας με την ομάδα του υπουργού είναι εξαιρετική, καθώς επίσης και με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής προστασίας. Ο στόχος μας είναι κοινός. Οι επισκέπτες μας να νιώσουν από την πρώτη στιγμή ασφάλεια και σιγουριά για τη χώρα μας.”

Publiée par ΧΑΝΙΑ LIVE TV sur Samedi 27 juin 2020